Alkalmazási területek

A PINACHO hagyományos esztergái keresettek oktatási intézmények által. Igen jól, és könnyen kezelhető berendezések, minimális karbantartási igénnyel. Az egyszerű kezelhetőség megkönnyíti az oktató munkáját és sikerélményhez juttatja a tanulókat. Az esztergálás minden fortélyát meg lehet tanítani gépeinken, ezáltal olyan szakemberek képezhetők segítségükkel, akik a forgácsolás elméletétől kezdve az esztergakés kialakításokon keresztül a különböző technológiákig elsajátíthatják a szakma titkait.

Karbantartó műhelyek is előszeretettel vásárolnak hagyományos esztergáinkból. Ügyfeleink kiemelik a kiváló felületi minőséget és a gép hosszú élettartamát.

Alkatrészgyártásban érdekelt ügyfeleink a CNC esztergáinkat keresik leginkább. A kiválasztás egyik fő szempontja, hogy gépeink rendkívül merev gépvázra vannak felépítve. A másik szempont ami miatt esztergáinkat kedvelik a SIEMENS 828 típusú vezérlő kínálta kezelő felület. Természetesen vannak FAGOR és FANUC vezérlővel működőgépeink is, de számuk kevesebb, mint a SIEMENS-szel értékesített gépek száma.

"semi" CNC esztergáinkat leginkább a kis sorozatot gyártó egyedi gépgyártó vállalatok keresik. Hozzájuk hasonló igénnyel jelentkeznek a szerszámgyártásban érdekelt ügyfeleink is. Számukra előnyt a precíz megmunkálás, a finom felület, és a SIEMENS 808D vezérlés könnyű kezelhetősége jelent.

 

Template Design free joomla templates